X
Menu
X

Disclaimer

Disclaimer DeTweetFabriek

1. Gebruiksvoorwaarden
De op deze website gepubliceerde informatie is uitsluitend op basis van mijn persoonlijke mening of visie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de op deze website geplaatste informatie of eventuele adviezen.

2. Copyright Policy
De gepubliceerde documenten op de site kunt u vrij gebruiken. DeTweetFabriek stelt het op prijs wanneer u bij gebruik van de materialen een bronvermelding doet. Op de website geplaatste foto’s en afbeeldingen worden geacht deel uit te maken van het publieke domein. Indien u het copyright op een op deze website geplaatste afbeelding, foto, artikel of ander werk bezit, e-mail mij en de betreffende uiting of afbeelding zal direct worden verwijderd. DeTweetFabriek aanvaard mede gezien deze werkwijze geen aansprakelijkheid voor eventuele inbreuk op auteursrechten van derden door het plaatsen van auteursrechtelijk beschermd materiaal door bezoekers.

3. Vrijwaring
Alle informatie die op deze website wordt aangeboden is bedoeld ter inspiratie en motivatie. Het opvolgen van adviezen op deze website geschiedt geheel op eigen risico en verantwoording van de lezer van dit website. Ik aanvaard geen aansprakelijkheid voor eventuele schade op welke manier dan ook ontstaan, door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van op deze website gepubliceerde informatie.

4. Privacy Statement
Uw persoonlijke of contactgegevens worden niet verkocht aan andere bedrijven. DeTweetFabriek is niet verantwoordelijk voor de privacy praktijken van de adverteerders of mensen die reacties op deze website schrijven.

5. Reserve Rechten
DeTweetFabriek heeft het recht om de focus van je website te veranderen, de site te sluiten, te verkopen of de gebruiksvoorwaarden te veranderen.

6. Adverteerders en Sponsors
DeTweetFabriek is niet verantwoordelijk voor de acties van adverteerders of sponsors op de site. Dit houdt in dat indien u een product of dienst koopt via een link vanaf deze website, u zelf contact dient op te nemen indien er problemen zijn met het product of dienst.

7. Mail aan de Redactie
Indien u contact zoekt met DeTweetFabriek via mail, sociale media of het contactformulier zal deze informatie gebruikt worden ten dienste van een goede afstemming en samenwerking. Uw vraag of verhaal zal met uiterste zorg en respect voor uw privacy behandelt worden en nergens anders voor gebruikt worden.